طراحی یک آسانسور سفارشی

به گزارش مجله گیلاسفا، ساخت یک آسانسور سفارشی با توجه به سلیقه و نیاز شما، به برنامه ریزی دربارۀ دو موضوع مختلف نیاز دارد؛ مکان نصب آسانسور و طراحی آن. این نوع از آسانسورها معمولاً در خانه های پرزرق و برق لوکس به کار می فرایند و استفاده از آسانسورهای سفارشی بسیار معمول است. اگر قصد دارید که منزلتان یک سر و گردن از سایر خانه ها بالاتر باشد، انتخاب آسانسورهای سفارشی با کیفیت باعث می گردد که طراحی آسانسور با دکوراسیون داخلی شما ست و هماهنگ گردد.

طراحی یک آسانسور سفارشی

جهت دریافت مشاوره خدمات چاپ کاتالوگ حرفه ای از بهترین و مجربترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی تا چاپ کاتالوگ های تبلیغاتی حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.

اگر می خواهید از یک متخصص یاری بگیرید می تونید در قدم اول می توانید هزینه نصب آسانسور را در شهر خودتان بپرسید. مثلا اگر به دنبال نصاب آسانسور در تهران باشید می توانید درخواست نصب آسانسور ثبت کنید و پس از زمانی کوتاه پیشنهاد متخصصان فعال در بازار را مشاهده کنید. از آنجایی که این متخصصین در بازار صاحب امتیاز و سابقه و کارنامه هستند با در نظر دریافت همین موارد و نظرات مشتریان قبلی ایشان، می توانید انتخابی آگاهانه تر را تجربه کنید.

انتخاب نوع مناسب آسانسور:

اولین قدم برای انتخاب یک آسانسور سفارشی، پیدا کردن بهترین مدل و نوع آسانسور است؛ به طوریکه به درستی در محل سکونت شما قرار بگیرد و با طراحی سایر قسمت های خانه هماهنگ شود. چهار نوع اصلی آسانسور را می توان در این دسته ها قرار داد؛ هیدرولیکی، پیچی، مغناطیسی و بادی. بسیاری از این انواع نیازمند مکانی تحت عنوان موتورخانه هستند و قبل از اتصال هرنوعی از آسانسور بایستی به این نکته توجه کرد. بهترین نوع آسانسور از نظر سازگاری با محیط زیست، انواع کششی هستند زیرا برای راه اندازی و عملکرد نیازی به روغن ندارند.

توجه به سایز مناسب:

یکی از نکات مهمی که باید در انتخاب آسانسور سفارشی در نظر گرفت، انتخاب دقیق اندازۀ آن با توجه به نیازهای شما است. بعد از اینکه نوع آسانسور را انتخاب کردید، تصمیم بعدی ای که باید در نظر بگیرید، انتخاب سایز است. از فاکتورهایی که برای این تصمیم باید در نظر گرفت می توان به سایز کابین، گنجایش و میزان وزنی که بایستی تحمل کند و سایز پلتفرم خود آسانسور است. قبل از نصب آسانسور، به کدها و قوانین موجود مراجعه کنید تا مطمئن شوید که تا چه اندازه ای می توانید آسانسور نصب کنید. بعد از اینکه از ابعاد انتخابی خود و تطابق آن با قوانین ساختمان مطمئن شدید، مراحل بعدی را دنبال کنید.

شکل کابین و طراحی درب:

کابین آسانسور معمولاً یکی از این دو شکل است؛ جعبه مانند یا گرد. آسانسورهایی با کابین گرد معمولاً در ساخت انواع پنوماتیک و بادی استفاده می شوند و از انواع جعبه مانند در ساخت سایر آسانسورها بهره می گیرند. آسانسورها می توانند درب های با طراحی های متنوع داشته باشند و این امر به سلیقۀ شما برمی شود. هم چنین باید مطمئن شوید که درب انتخاب شده با سایر قسمت های خانه هماهنگ باشد تا شیک تر جلوه کند. نکتۀ دیگر در انتخاب در مناسب، توجه به چاه آسانسور است. این امر باعث می شود که شما دری را انتخاب کنید که ایمنیتان را نیز تأمین کند. از انواع در می توان به درهای ساده و یک طرفه، درب های دوتایی و درهایی که به یک طرف جمع می شوند، اشاره نمود.

انتخاب متریال مناسب:

برای ساخت طراحی بیرونی و فریم آسانسور می توان از مواد و متریال مختلفی استفاده کرد. یکی از محبوب ترین متریال ها، شیشه است. از شیشه می توان برای در تمامی دیواره ها استفاده کرد به طوریکه آسانسور تمام شیشه ای شود که از این نوع متریال بیشتر در ساخت آسانسورهای پنوماتیک استفاده می شود و یا اینکه می توان از سبک قفس پرنده استفاده کرد. آسانسورهای شیشه ای سفارشی شیک و جذاب هستند و بیشتر افراد ترجیح می دهند که از این سبک استفاده نمایند.

از دیگر متریال های استفاده شده در طراحی آسانسور می توان از چوب و فلز استفاده کرد. انواع مختلفی از چوب را می توان در ساخت آسانسور به کار برد؛ از چوب های معمولی تا چوب ها غیربومی. مثلاً چوب گردو، بلوط و یا ماهون تا چوب هایی که چندان معمول نیستند مانند چوب گیلاس برزیلی یا سرو. فولاد یک فلز مقاوم و بادوام برای ساخت آسانسور است اما مس، برنز و برنج نیز از انواع دیگر فلزات هستند که بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. همزمان می توان از چوب و فلز برای ساخت صفحات داخلی و خارجی آسانسور استفاده کرد.

طراحی سایر قسمت ها:

درون کابین آسانسور، قسمت های دیگری نیز وجود دارد که می توان آن ها را به سلیقۀ خود انتخاب کنید. از این قسمت ها می توان به دستگیره و تلفن داخل کابین اشاره نمود. نورپردازی نیز از سایر قسمت هایی است که می توانید خودتان انتخاب کنید. برای نورپردازی سقف کابین از لامپ های معلق یا باتری دار استفاده می نمایند. مادامی که آسانسور بتواند بالا و پایین برود و قسمت های اصلی آن مسئله ای نداشته باشند، طراحی سایر قسمت ها کاملاً بستگی به نظر شخصی شما دارد.

صفحه جدید ما را دنبال کنید

دنبال می کنم

قیمت تمام شده:

قیمت نهایی و هزینۀ کلی بستگی به عوامل مختلفی دارد که می توان -سایز آسانسور، عملیات ساخت و ساز برای نصب، موارد طراحی و تعداد طبقات را نام برد.

منبع: اتاق
انتشار: 20 بهمن 1399 بروزرسانی: 6 اردیبهشت 1400 گردآورنده: gilasfa.ir شناسه مطلب: 557

به "طراحی یک آسانسور سفارشی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طراحی یک آسانسور سفارشی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید