آیا جاودانگی دیجیتال انسان ها امکان پذیر است؟

به گزارش مجله گیلاسفا، یک سوال رایج در دنیای تکنولوژی این است که آیا هوش مصنوعی می تواند افراد را پس از مرگ زنده نگه دارد؟ متخصصان در حال کشف روش هایی هستند که هوش مصنوعی ممکن است به نوعی به افراد جاودانگی دیجیتال اعطا کند، شخصیت افراد درگذشته را به شکل مجازی حفظ نموده و سپس به آن ها امکان تکامل بدهد.

آیا جاودانگی دیجیتال انسان ها امکان پذیر است؟

دنیا تکنولوژی در حال یافتن پاسخ این سوال است که اگر آبراهام لینکلن می توانست امروز در کنگره آمریکا سخنرانی کند، چه می گفت؟ اگر اجداد شما می توانستند در اداره خانه به شما یاری نمایند چطور؟

محققان و کارآفرینان حوزه هوش مصنوعی در حال آنالیز این مسئله هستند که چگونه هوش مصنوعی می تواند نسخه هایی از افراد را پس از مرگ آن ها ایجاد کند، نه تنها به اسم نمونه های استاتیک به نفع عزیزانشان بلکه به اسم موجودات دیجیتالی در حال تکامل که ممکن است شرکت ها را راهنمایی نمایند یا بر وقایع دنیا تأثیر بگذارند.

بسیاری از استارت آپ ها در حال حاضر تقاضای فزاینده ای برای شخصیت های دیجیتال را پیش بینی می نمایند، از جمله Replika، برنامه ای که یاد می گیرد یک شخص را به صورت چت بات تکرار کند و HereAfter AI که داستان های زندگی مردم را ضبط می نماید و از آن ها برای ایجاد ماکت تعبیه شده در یک بلندگوی هوشمند استفاده می نماید.

شرکت مایکروسافت اخیراً روشی را برای استفاده از chatbots برای حفظ شخصیت های تاریخی و افراد زنده به ثبت رسانده است. البته سخنگوی مایکروسافت می گوید هیچ برنامه ای برای استفاده از آن وجود ندارد.

جاودانگی دیجیتال

اشخاص دیجیتال اشکال مختلفی دارند، از ربات های چت گرفته تا ربات های انیماتونیک گرفته ک که مانند اشخاص واقعی حرکت و صحبت می نمایند. هوش مصنوعی معمولاً در ساخت و آموزش آن ها برای تعامل با مردم نقش اساسی دارد. پیش از این، هولوگرام هنرمندان موسیقی مرده، از جمله روی اوربیسون و توپاک شکور، روی صحنه اجرا شده اند.

هرچه شخصیت های دیجیتال به واقعیت نزدیک می شوند، ممکن است قادر به یادگیری و تکامل فراتر از مرگ مبتکر باشند و با وقایع تازه سازگار شوند. این امر باعث نوعی جاودانگی دیجیتالی می گردد و نه تنها یک شخصیت را حفظ می نماید بلکه به آن اجازه می دهد تا به شکل مجازی ادامه یابد.

عکس ها، نامه ها و نوار های قدیمی، مدتهاست که به ما اجازه می دهد خاطرات افراد را بعد از مرگ آن ها حفظ کنیم. اما با استفاده از ابزار های تازه، اکنون راه چاره های تعاملی، از جمله حساب های آنلاین به یاد ماندنی، ربات های صوتی و حتی ربات های انسان نما وجود دارد.

دیوید باردن، نویسنده و مدیر اجرایی دادن گیم، یک شرکت مستقر در انگلیس که چت بات می سازد، می گوید افراد زنده ممکن است از نسخه های دیجیتالی خود استفاده نمایند، با همکاران خود ایمیل و گپ بزنند و کار های بیشتری انجام دهند. پیش بینی پیشرفت بیشتر هم آسان است.،انتخاب

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 8 مرداد 1400 بروزرسانی: 8 مرداد 1400 گردآورنده: gilasfa.ir شناسه مطلب: 915

به "آیا جاودانگی دیجیتال انسان ها امکان پذیر است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا جاودانگی دیجیتال انسان ها امکان پذیر است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید