آشنایی با نام ها مختلف قهوه که در کافی شاپ ها سرو میشود
به گزارش مجله گیلاسفا، اگر شما هم مثل من از منوی کافی شاپ ها سر در نمی آورید و به نظرتان کلمات عجیب و غریبی می آیند تا جایی که فکر میکنید به زبان مریخی نوشته شده اند، بهتر است این مقاله را بخوانید؛ و با آشنایی با نام ها و و تست های مختلف آن نوشیدنیها، قهوه بهتری را نیز امتحان کنید. بامزه های بیشتری آشنا شده و طعم قهوه های خوشمزه دیگر را از دست ندهید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از تابناک ،اگر شما هم مثل من از منوی کافی شاپ ها سر در نمی آورید و به نظرتان کلمات عجیب و غریبی می آیند تا جایی که فکر میکنید به زبان مریخی نوشته شده اند، بهتر است این مقاله را بخوانید؛ و با آشنایی با نام ها و تست های مختلف آن نوشیدنیها، قهوه بهتری را نیز امتحان کنید، بامزه های بیشتری آشنا شده و طعم قهوه های خوشمزه دیگر را از دست ندهید.
احتمالاً شما هم با دیدن اسم های عجیب و غریب منوی کافی شاپ ها همان سفارش همیشگی خود را خواهید داد. در این مقاله سعی می شود تمام نوشیدنی های قهوه را و تست های مختلف آن را شرح میدهیم:
drip
یا قطره ایی: این نوشیدنی، استاندارد قهوه است وبه راحتی با قهوه ساز آماده میشود. آب به داخل مخزن ریخته میشود و قهوه را (متوسط آسیاب شده) به قسمت فیلتر اضافه شده و در کمتر از یک دقیقه قهوه آماده است. آنرا با مقداری شکر یا خامه سرو مینمایند. نام دیگر این قهوه پیاله شادی است.
Espresso
مراحل آماده سازی این نوشیدنی با قهوه استاندارد فرق دارد.
برای آماده کردن آن از ماشین های اسپرسو استفاده می شود و درجه آسیاب قهوه در آن بیشتر است. گرد قهوه به هم فشرده شدد و در یک مخزن کوچک کاملاً متراکم می شود. بدین وسیله کنستانتره قهوه به وجود می آید که بسیار معطر است. عصاره به دست آمده هم به تنهایی سرو می شود و هم می تواند پایه نوشیدنی های مختلف قهوه باشد.
Ristretto
به زبان ایتالیایی به معنای باریک و تنگ است. این نوشیدنی در واقع همان اسپرسو است که حجم آب کمتری دارد و زمان عصاره گیری کوتاه تری دارد. به همین خاطر تلخی و کافئین آن کمتر میباشد.
Longo
در زبان ایتالیایی به معنای طولانی است. شات عظیمتری از اسپرسو است. نسبت به اسپرسو میزان آب بیشتری دارد و به همین خاطر تلخ تر است و غلظت آن کمتر می باشد.
Espresso con Panna
پایه آن همان اسپرسو با خامه است. از یک یا دو شات اسپرسو تهیه می کردند و با خامه زده شده روی فنجان تزیین می شود.
Espressino
یک دابل شات از اسپرسو با شیر بخار زده که روی آن پودر کاکائو و نوتلا میریزند.
latte
کافی لاته یک شات از اسپرسو با شیر بخار داده شده است که میزان شیر آن 7 برابر اسپرسو میباشد. طعم شیر در این نوشیدنی بر اسپرسو غالب است. به یاری فوم شیر روی آن طرح میزنند.
Cappuccino
کاپوچینو بسیار شبیه کافی لاته است. فنجان سرو این نوشیدنی معمولاً پهن است و گنجایش 150 تا 180 میلی لیتر را دارد. ترکیب یکسانی با کافه لاته دارد، اما حجم شیر، فوم و اسپرسو در کاپوچینو با هم برابر است. روی این نوشیدنی قهوه را معمولاً با پودر کاکائو یا دارچین تزیین می نمایند.
Macchiato
با شیر بخار داده شده آغاز می شود، روی آنرا دو شات اسپرسو می ریزند و با لایه نازک از فوم شیر آن را می پوشانند. در برخی از کشور ها ماکیاتو را را با یک شات قهوه اسپرسو یک لکه کوچک شیر تهیه می نمایند.
Americano
نوشیدنی است که با اضافه کردن آب داغ به اسپرسو درست می شود. دو شات اسپرسو با دانه هایی که بسیار ریز آسیاب شده باشد عصاره گیری می شود در این نوشیدنی مقدار شات اسپرسو به آب داغ یک به دو است.
Flat white
با اینکه این نوشیدنی نیوزیلندی، اما در بهترین کافی شاپ های آمریکا سرو میشود. در فنجان های سرامیکی به همراه یک ظرف سس روی میز قرار می گیرد. این نوشیدنی شامل یک شات اسپرسو و شیر بخار با فوم کمتری می باشد. طعم قوی قهوه در آن احساس می شود. اگر شما در نوشیدنی های مختلف قهوه به دنبال طعم قوی و بیشتری از قهوه هستید. گزینه بهتری است. طرز تهیه آن بسیار شبیه کافی لاته است، اما فوم این نوشیدنی کمتر از کاپوچینو و یا لاته است.
iced
این نوشیدنی در یک لیوان بلند پر از یخ با کمی خامه و قهوه غلیظ تهیه می شود. نوشیدنی خوشمزه ایی که در هوای گرم تابستان واقعی دلچسب است.
Cold brew
نوشیدنی قهوه مناسب فصل گرم تابستان. مانند روش دریپ یا قطر های درست می شود. آب مورد استفاده برای تهیه این نوشیدنی دارای درجه حرارت پایین می باشد و تهیه آن بسیار زمان بر است. این نوشیدنی شیرین تر از بقیه قهوه ها و میزان اسیدیته آن به نسبت دیگر نوشیدنی های قهوه کمتر است.
Frappuccino
فراپاچینو نوشیدنی سرد است که با یخ زیاد، شیر، خامه و اسپرسو تهیه می شود. اسپرسو خنک شده را با یخ، شیر و شکر (برخی اوقات با طعم دهنده یا عصاره) در مخلوط کن با درجه کم مخلوط می نمایند و روی آنرا با مقدار زیادی خامه زده شده می پوشانند. گاهی اوقات با شربت و یا تکه های کوچکی همراه است. این نوشیدنی خیلی شبیه میلک شیک می باشد.
Red eye
ترکیبی از یک شات اسپرسو و قهوه دم نموده معمولیست تر در مسافرت های هوایی طولانی سرو می شده است وجه تسمیه نام آن همان قرمز شدن چشم بر اثر بی خوابی است.
Black eye
دبل شات اسپرسو با قهوه دم نموده معمولی است. در این روش، حلقه سیاهی بر روی قهوه درست می شود که اصطلاحاً مانند چشم سیاه می باشد. برخی از کشور ها به آن شات در تاریکی می گویند میزان کافئین آن بالای 200 است.
Green-eye
شامل سه شات اسپرسو و یک قهوه دریپ می باشد؛ و برای کسانی که واقعا به انرژی زیادی در روز نیاز دارند مناسب ترین نوشیدنی می باشد. اگر کافی نیست در کنار آن بیسکویت کرم دار نوش جان نمایید.
cortado
نوشیدنی با اصالت اسپانیایی ست. میزان مساوی از اسپرسو و شیر بخار داده شده استفاده می شود. در زبان اسپانیایی به معنای بریدن می باشد. به خاطر اینکه شیر مزه تند و تیز استرسو را ملایم و جا افتاده میکند.
Affoguto
همان قهوه بستنی است. از یک شات اسپرسو داغ با بستنی وانیلی (ترجیحا) تهیه می شود. اسپرسو را روی بستنی میریزند. برای سرو این از لیوان های دهان باز و یا گیلاس های عظیم استفاده می شود.
Caffe breve
مانند قهوه کاپوچینو است. اما به جای شیر با خامه هاف اند هاف درست می شود این نوشیدنی خامه زیادی دارد.
Coffemocha
این نوشیدنی با اسپرسو، شکلات، شیر، فوم شیر و خامه زده شده تهیه می شود. نوشیدنی کاملاً شیرین که اگر قند خونتان افتاده، توصیه میشود. کافی موکا تجربه قهوه قوی تری با شکلات را به شما میدهد.
Long black
یک شات یا دو شات اسپرسو با 80% آب داغ میباشد.
Cafe bonbon
از ترکیب یک به یک از اسپرسو و شیر تغلیظ شده و شیرین تهیه می شود. با خامه زده شده روی آن تزیین می شود. این نوشیدنی در اسپانیا به عنوان دسر سرو می شود و بینهایت خوش طعم می باشد.
منبع: جام جم آنلاین