طرز تهیه شیرینی توپی پانابایتز با دسر پاناکوتا
به گزارش مجله گیلاسفا، دسر پاناکوتا زمانی به وجود آمد که چوپان های کوه پایه های پپه مننته در ایتالیا، شیر گاوهایشان را دوشیده و می گذاشتند خامه آن سفت گردد. با گذشت زمان، طعم خوش و ملایم این میان وعده روستایی، آن را به یک دسر کامل تبدیل کرد.
کم کم با اضافه کردن میوه و سس کارامل و شکلات و قهوه، پاناکوتا به یک دسر کامل تبدیل شد. دسر پاناکوتا از شیر، خامه و کاراگینان تشکیل شده است.
کاراگینان استفاده شده در این محصول، یک عصاره ژلاتینی طبیعی گیاهی است که از آن برای تشکیل بافت منسجم و ژله ای پاناکوتا استفاده می گردد.
گرچه دسر پاناکوتا نیازی به آماده شدن ندارد و پس از بازکردن قابل استفاده و سرو است، اما می توان آن را با انواع قهوه، شکلات، انواع میوه و شربت ها یا حتی طبق دستور زیر با آرد ترکیب و دسر متنوع و جدیدی با یاری این دسر درست کرد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی پانابایتز با استفاده از دسر پاناکوتا
دسر پاناکوتا 250 گرم
آرد سفید 250 گرم
پودر قند 50 گرم
بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری
روغن به مقدار لازم
شکلات سوربن به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی پانابایتز با استفاده از دسر پاناکوتا
ابتدا دو برش 5 سانتی متری از دسر پاناکوتا جدا می کنیم و آن را با هم زن داخل یک ظرف خوب به هم می زنیم تا حالت کرمی پیدا کند. سپس به آن آرد اضافه نموده، با بیکینگ پودر و پودر قند هم می زنیم تا خوب مخلوط شده و چیزی شبیه خمیر به دست آید.
روی یک میز تمیز مقداری آرد می پاشیم و خمیر را که کمی ورز داده ایم روی آن قرار داده، با دست پهن می کنیم. سپس با قالب های گرد کوچک تکه تکه از آن جدا می کنیم و داخل روغن داغ می اندازیم تا خوب سرخ و طلایی گردد.
در آخر شیرینی های گرد به دست آمده را داخل شکلات داغی که از قبل با گرم کردن تکه های شکلات تخته ای درست نموده ایم می زنیم، طوری که نصف آن کاملا با شکلات پوشیده گردد. پس از سرد شدن شکلات می توانید از خوردن شیرینی پانابایتز خوشمزه کنار یک چای داغ لذت ببرید.
منبع: گردشبان