تولید ماسک های ضد ویروس و ضد باکتری از طریق یک شرکت دانش بنیان
به گزارش مجله گیلاسفا، یک شرکت دانش بنیان پیروز به تولید دو محصول ماسک ضد ویروس، ضد باکتری و ضدقارچ مای شیلد ورنگ و برچسب شیشه نانویی ضد امواج الکترومغناطیس شد.
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرنگاران به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، سمیه راد، مدیر فروش شرکت دانش بنیان توسعه فناوری های نوین سلامت سینا در برنامه جوان آپ رادیو جوان در مورد فعالیت این شرکت گفت: شرکت ما در حوزه ایمن سازی ساختمان در برابر امواج الکترو مغناطیس فعالیت می کند. در عصر حاضر، در اطرافمان امواج و تکنولوژی بسیاری وجود دارد، اما نسبت به نحوه استفاده از این تکنولوژی و وسایل آگاه نیستیم تا ایمنی مناسب را ایجاد کنیم. بنابراین ما با تولید محصولاتمان، توانستیم این مشکل را تا حدودی رفع کنیم.
وی در مورد ماسک ضدویروس، ضد باکتری و ضدقارچ که با نام تجاری مای شیلد در این شرکت تولید شده است هم بیان کرد: این ماسک که با الیاف نقره ساخته شده از خاصیت آنتی وایرالی برخوردار و قابل شستشو تا 100 مرتبه است.
مدیر فروش شرکت دانش بنیان توسعه فناوری های نوین سلامت سینا یکی از مکاهمم های اصلی ماسک ضدویروس، ضد باکتری و ضد قارچ را کشیدن نفس به راحتی حتی حین فعالیت های ورزشی اعلام کرد و گفت: این ماسک به دلیل وجود الیاف فلز نقره، دارای یکسری یون هایی در اطراف فلز است که بر اثر برخورد ویروس، باکتری و قارچ با یون ها، پوسته های یون از بین می رود و اگر ویروسی هم رد شود، ویروس عقیم شده است.
راد به تخفیف 15 هزار تومانی جهت خرید این ماسک اشاره کرد و گفت: مشتریان می توانند جهت دریافت این ماسک با تخفیف 15 هزار تومانی به سایت nanosina.com مراجعه کنند.
وی اضافه کرد: افرادی هم که درنظر دارند در مورد امواج الکترومغناطیس و اینکه این امواج به چه وسایلی اطلاق می شود، اطلاعات کسب کنند، می توانند کتاب چگونه خانه ایمن در برابر امواج را از همین سایت تهیه و یا فایل PDF کتاب را به طور رایگان دریافت کنند.
مدیر فروش شرکت دانش بنیان توسعه فناوری های نوین سلامت سینا عدم استفاده از تلفن بیسیم را از نکاتی دانست که در کتاب چگونه خانه ایمن در برابر امواج آمده است.
راد گفت: استفاده از تلفن بیسیم به دلیل امواج بسیار دارای عوارضی همچون سردرد، سرگیجه و حالت تهوع است و زنان باردار و افردای که از بیماری های زمینه ای رنج می برند، باید در استفاده از این تلفن دوری کنند.
وی در ادامه به تولید رنگ و چسب شیشه نانویی ضد امواج الکترومغناطیس اشاره کرد و گفت: ما برای ساختمان ها، رنگ ضد امواج و برچسب ضدامواج تولید می کنیم که با استفاده از این دو محصول می توان ساختمان را در برابر امواج ایزوله کرد. این رنگ به نام آستر در داخل ساختمان طی مرحله پایانی ساخت آن استفاده می شود و بو ندارد و طی 30 دقیقه خشک می شود و رنگ اصلی روی آن رنگ قرار می گیرد.
مدیر فروش شرکت دانش بنیان توسعه فناوری های نوین سلامت سینا در مورد چسب شیشه نانویی ضد امواج الکترومغناطیس شرح داد: این چسب بر شیشه نصب می شود و به رنگ خود شیشه است. این چسب 09/99 درصد ضد امواج است و در خارج از منزل همچون دکل های برق و دکل های برق فشار قوی و داخل منزل همچون امواج وای فای، تلفن های بیسیم، کنسول های بازی بچه ها، امواج مایکروویو و... قابل استفاده است.
راد دلیل دانش بنیانی شرکت دانش بنیان توسعه فناوری های نوین سلامت سینا را تولید محصولات ذکر شده اعلام کرد.
وی در مورد صادرات محصولات این شرکت هم اظهار کرد: با توجه به محصول های تکی که تولید می کنیم، از طریق حضور در سمینارها و نمایشگاه های داخلی و خارجی برای اطلاع رسانی محصولاتمان و صادرات اقدام کرده ایم. صادرات تولید رنگ ضد امواج را به چین داریم و با یک شرکت فنلاندی هم برای صادرات ماسک در حال مذاکره هستیم.
مدیر فروش شرکت دانش بنیان توسعه فناوری های نوین سلامت سینا در مورد حمایت صندوق نوآوری در تولید محصولات این شرکت، یادآور شد: در آینده ای نزدیک ارتباط بیشتری با صندوق جهت دریافت تسهیلات خواهیم داشت.
گفتنی است، برنامه جوان آپ کاری مشترک از صندوق نوآوری و شکوفایی و رادیو جوان است که طی روزهای شنبه تا چهارشنبه با هدف بررسی ایده های شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها روی آنتن می رود.
منبع: خبرگزاری فارس