طرز تهیه باقلوا

به گزارش مجله گیلاسفا، یکی از شیرینی های شربتی پر طرفدار در ایران و خاورمیانه و به ویژه کشور همسایه ما ترکیه، باقلوا است که از گذشته به مناسبت اعیاد و جشن ها درست می شده است.

طرز تهیه باقلوا

به گزارش خبرنگاران به نقل از کتاب کاله

مواد لازم

خمیر هزارلا پمینا200 عدد

مغز گردو یا پسته200 گرم

شکردو لیوان

آب لیمویک قاشق مرباخوری

کره 150 گرم

دارچین نصف قاشق مرباخوری

آب دو لیوان

پودر پسته دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه باقلوا

مرحله اول

خمیرهای هزارلای آماده را تک تک باز کنید. برای این که باقلواها یک دست و یک شکل از آب دربیایند، دور خمیرها را با کمک یک چاقوی تیز ببرید و مرتب کنید.

کره را داخل یک شیرجوش روی اجاق ذوب کنید. برای این که هنگام پخت شیرینی ها داخل فر روی آن ها سوختگی ایجاد نشود، کف (حاصل از شیر) آن را با یک قاشق بگیرید.

مغز گردوها را با دارچین داخل یک کاسه کوچک ترکیب کنید.

مرحله دوم

روی 10 عدد از خمیرهای یوفکای مستطیل شکل که باز و آماه کرده اید کره آب شده بریزید و با فرچه مخصوص چرب کنید و روی هم بچینید.

ترکیب پودر گردو و دارچین را روی خمیر بپاشید، سپس 10 عدد خمیر یوفکای دیگر را هم چرب کنید و لایه لایه روی آن ها قرار دهید. آشپزی با خمیر هزارلا هیجان انگیز و آسان است.

مرحله سوم

حالا خمیرها را با مواد داخل آن رول کنید، با چاقو به شکل مستطیل های کوچک برش دهید و روی سینی فر که از قبل چرب کرده اید بچینید.

فر را با دمای 180 درجه گرم کنید، باقی مانده کره آب شده را روی باقلواها بمالید و باقلوا ها را بپزید تا رنگ بگیرند.

برای تهیه شربت مخصوص باقلوا ، آب را با شکر در یک کاسه کوچک ترکیب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید و شکر خوب حل شود.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 7 دی 1399 بروزرسانی: 7 دی 1399 گردآورنده: gilasfa.ir شناسه مطلب: 343

به "طرز تهیه باقلوا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه باقلوا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید