طرز تهیه سس تاباسکوی خانگی خوشمزه به 2 روش آسان

به گزارش مجله گیلاسفا، خبرنگاران | سرویس آشپزی - برای طعم دار کردن غذاها معمولا از چاشنی استفاده می گردد؛ در این بین سس یکی از چاشنی های پرکاربرد در تهیه غذا به حساب می آید. از جمله انواع سس ها می توان به سس ووستشیر، سس باربیکیو و سس تند تاباسکو (Tabasco) اشاره نمود. سس تاباسکو یک سس تند مکزیکی خوشمزه بوده که آن را با نام سس فلفل تند هم معرفی می نمایند. این سس هم مانند سس مایونز طرز تهیه راحتی داشته و شما می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. در ادامه دو روش تهیه برای سس تاباسکوی خانگی آورده شده است.

طرز تهیه سس تاباسکوی خانگی خوشمزه به 2 روش آسان

طرز تهیه سس تاباسکوی خانگی ساده

مواد لازم (برای یک شیشه سس)
سرکه سفید2 پیمانه
فلفل قرمز تند450 گرم
نمک 2 قاشق چای خوری

زمان لازم برای تهیه سس: 30 دقیقه

دستور تهیه

  • فلفل های قرمز را خوب شسته و سر آن ها را جدا کنید.
  • سپس آن ها را در آبکش ریخته تا آب اضافی آن گرفته شده و خشک شوند.
  • فلفل ها و سرکه را در یک قابلمه متوسط بریزید و آن را روی حرارت معمولی گذاشته تا کمی بجوشد.
  • در حین پخت نمک را نیز آرام آرام به فلفل و سرکه اضافه نموده و آن را آهسته هم بزنید.
  • پس از 5 دقیقه جوشیدن، حرارت را خاموش نموده و صبر کنید تا مخلوط خوب خنک گردد.
  • در این مرحله مخلوط را در غذاساز ریخته تا به حالت پوره درآید.
  • حال سس را در شیشه ای تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان …

از این سس می توانید برای ساندویچ مرغ و قارچ، ساندویچ هات داگ و یا انواع غذاها بهره ببرید.

بیشتر بدانید: طرز تهیه سس انبه مخصوص فلافل

طرز تهیه سس تاباسکوی خانگی با سیر

مواد لازم
آب1 پیمانه
سرکه تند1 پیمانه
نمکنصف قاشق چای خوری
شکریک قاشق غذاخوری
سیر1 حبه
فلفل قرمز تند40 عدد

زمان لازم برای تهیه سس: 30 دقیقه

طرز تهیه

  • فلفل های قرمز، یک پیمانه آب و سیر خردشده را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت گذاشته تا فلفل ها نرم و له شوند.
  • در حین پختن بقیه مواد مانند سرکه، شکر و نمک را نیز به مخلوط فلفل و سرکه اضافه نموده و خوب با هم مخلوط کنید.
  • وقتی فلفل ها نرم و له شدند حرارت را خاموش کنید.
  • پس از سرد شدن مواد، آن ها را در میکسر یا غذاساز ریخته تا با هم میکس شوند.
  • پس از میکس کردن، مجددا آن ها را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا یکی دو قل بخورد.
  • حال بعد از سرد شدن سس، آن را در شیشه ای تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان …

نکته: برای سرکه این سس می توانید از سرکه بالزامیک استفاده نموده و از عطر بی نظیر آن لذت ببرید.

سخن آخر

به طور کلی سس ها به عنوان چاشنی های پرطرفدار امروزه در بسیاری از غذاها کاربرد دارند. اگر شما نیز به استفاده کردن از سس در غذاهای خود علاقه دارید به شما پیشنهاد می کنیم از مقاله طرز تهیه سس خردل به دو روش در خبرنگاران نیز دیدن بفرمائید. همچنین اگر تجربه ای از طرز تهیه یا طعم سس تاباسکوی خانگی دارید تجربیات خود را با ما و دیگر مخاطبان خبرنگاران در بخش ارسال نظر در میان بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 23 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 23 اردیبهشت 1400 گردآورنده: gilasfa.ir شناسه مطلب: 784

به "طرز تهیه سس تاباسکوی خانگی خوشمزه به 2 روش آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس تاباسکوی خانگی خوشمزه به 2 روش آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید