طرز تهیه سس ذرت مکزیکی در 5 دقیقه ، 3 رسپی رژیمی و غیر رژیمی
به گزارش مجله گیلاسفا، سس ذرت مکزیکی یک برای افزودن به است. ذرت مکزیکی یک غذای خیابانی و یک میان وعده خوشمزه است که سرو کردن آن با انواع مختلف سس طعم متفاوتی به آن می دهد. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه سس ذرت مکزیکی به سه روش مختلف و فوت و فن های خوشمزه تر شدن آن خواهیم پرداخت.
طرز تهیه سس ذرت مکزیکی مخصوص بدون قارچ (روش اول)
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
سس مایونز | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
ماست یونانی | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
پودر سیر | 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
مدت زمان لازم برای تهیه سس ذرت مکزیکی: 5 دقیقه
مراحل طرز تهیه سس ذرت مکزیکی در منزل
سس ذرت مکزیکی را به راحتی و با چند مواد اولیه در دسترس می توانید در خانه تهیه کنید. علاوه بر ذرت مکزیکی، از این سس برای سرو ، ، ، و … نیز می توانید بهره ببرید.
مرحله اول: همه مواد سس را با هم مخلوط کنید
در طرز تهیه این نسخه از سس ذرت مکزیکی کافی است یک ظرف گود با ابعاد مناسب انتخاب کنید و همه مواد شامل سس مایونز ()، ماست یونانی، پودر سیر ()، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. همه مواد را با یکدیگر هم بزنید تا کاملا یکدست و غلیظ شوند و مزه ها به خورد یکدیگر برود.
شما می توانید برای تهیه سس مایونز، ماست یونانی، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله دوم: سس ذرت مکزیکی را سرو کنید
سس آماده شده را به ذرت مکزیکی بخارپز شده اضافه و آن را به صورت گرم مصرف کنید.
مواد لازم برای تهیه سس ذرت مکزیکی به روش بیرونی (روش دوم)
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
روغن زیتون | 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار |
سرکه قرمز | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
عسل | نصف قاشق چای خوری |
سیر | 2 حبه |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
مدت زمان لازم برای تهیه سس ذرت مکزیکی رژیمی: 5 دقیقه
مراحل طرز تهیه سس ذرت مکزیکی با آبلیمو و عسل
این سس ذرت مکزیکی را می توانید یک سس رژیمی در نظر بگیرید که برای تهیه آن احتیاجی به سس مایونز ندارید.
مرحله اول: سیر را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه سس ذرت مکزیکی، 2 حبه سیر را پوست بگیرید و سپس آنها را با آب بشویید. سیر را با رنده مخصوص رنده کنید یا آن را له کنید و به شکل پوره در آورید. برای تهیه این سس به نصف قاشق چای خوری پوره سیر احتیاج دارید.
مرحله دوم: همه مواد سس را با هم مخلوط کنید
یک ظرف مناسب انتخاب کنید. پوره سیر را که آماده کردید به آن اضافه کنید سپس بقیه مواد شامل روغن زیتون، سرکه قرمز، آبلیمو، عسل و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. همه مواد را به خوبی هم بزنید تا یک سس غلیظ و یکدست داشته باشید.
شما می توانید برای تهیه روغن زیتون، سرکه قرمز، آبلیمو و عسل به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله سوم: سس ذرت مکزیکی را سرو کنید
سس رژیمی ذرت مکزیکی آماده است. آن را روی ذرت بخارپز شده با ادویه و پنیر پیتزا بریزید و از طعمش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه سس ذرت مکزیکی تند (روش سوم)
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
فلفل هالوپینو | 1 عدد |
زیره سبز | 2 قاشق چای خوری |
سیر | 2 حبه |
سرکه قرمز | 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
نمک | به میزان لازم |
مدت زمان لازم برای تهیه سس ذرت مکزیکی: 10 دقیقه
مراحل طرز تهیه سس برای ذرت مکزیکی
این سس مناسب کسانی است که ذائقه آنها به طعم تند متمایل است. استفاده از فلفل هالوپینو که یک نوع فلفل تند است در تهیه این نسخه از سس ذرت مکزیکی کاملا با سلیقه این افراد هماهنگ است.
مرحله اول: زیره سبز را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه سس ذرت مکزیکی با فلفل هالوپینو، یک تابه روی حرارت قرار دهید. حرارت را کم کنید و زیره سبز را به آن اضافه کنید. زیره را حدود دو دقیقه روی حرارت تفت دهید تا عطر آن بلند گردد. سپس زیره های بو داده شده را در دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید و آنها را کاملا آسیاب کنید.
شما می توانید برای تهیه زیره سبز به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله دوم: فلفل هالوپینو را پوره کنید
یک عدد فلفل هالوپینو را با آب بشویید. سپس دم آن را جدا کنید و از وسط بازش کنید. تخم های داخل فلفل و رگه های سفید آن را جدا کنید و دور بریزید. گوشت فلفل را به دستگاه مخلوط کن یا غذاساز اضافه کنید. یک بار دیگر دستگاه را روشن کنید تا فلفل نیز پوره و با زیره سبز مخلوط گردد.
مرحله سوم: سیر را اضافه کنید
دو حبه سیر را پوست بگیرید و بشویید. حبه های سیر را نیز به دستگاه غذاساز یا مخلوط کن اضافه کنید. یک دور دیگر فلفل هالوپینو و زیره سبز میکس شده را با سیر میکس کنید تا به یک ترکیب یکدست برسید.
مرحله چهارم: مواد سس ذرت مکزیکی را مخلوط کنید
ترکیب میکس شده سیر، زیره سبز و فلفل هالوپینو را در یک ظرف بریزید. سپس سرکه قرمز، روغن زیتون و نمک را نیز اضافه کنید. همه مواد را به خوبی با یکدیگر هم بزنید تا یکدست شوند.
مرحله پنجم: سس ذرت مکزیکی را سرو کنید
سس تند ذرت مکزیکی شما آماده است. می توانید از آن به عنوان چاشنی ذرت مکزیکی بهره ببرید و طعم تازه و متفاوتی به آن بدهید.
نکات مهم در طرز تهیه سس روی ذرت مکزیکی
- استفاده از انواع ادویه در تهیه این سس ها کاملا سلیقه ای است. پودر آویشن، پودر پاپریکا، پودر پیاز، پودر فلفل قرمز و … از انواع ادویه هایی است که می توانید از آن ها بهره ببرید.
- اگر به طعم سیر تازه علاقه ندارید می توانید از پودر سیر بهره ببرید.
- اگر فرصت کافی دارید بهتر است سس را زودتر تهیه کنید و آن را در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. استراحت کردن سس در یخچال باعث می گردد مزه ها بهتر به خورد هم بروند.
- سس ذرت مکزیکی را حتما روی ذرت داغ بریزید و سرو کنید.
- به جای ماست یونانی از خامه ترش نیز می توانید بهره ببرید. ماست به سس بافت نرم و لطیف می دهد؛ در حالی که خامه ترش آن را کرمی تر و غلیظ تر می نماید.
- این سس ها را تا سه روز می توانید در یخچال نگهداری کنید؛ به شرط آنکه در یک ظرف درب دار بریزید و درب آن را کاملا کیپ کنید.
- سس ذرت مکزیکی را در کنار چیپس، سیب زمینی، استیک، فیله مرغ، انواع سوخاری و … نیز می توانید سرو کنید.
فوت و فن های خوشمزه شدن سس ذرت مکزیکی
کدام سس برترین نوع سس برای ذرت مکزیکی است؟
تهیه و سرو این سس کاملا به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد. اگر به طعم کلاسیک ذرت مکزیکی علاقه دارید این سس را با مایونز و ماست تهیه کنید. اگر در پی یک سس رژیمی هستید، این سس را با آبلیمو و عسل آماده کنید و اگر ذائقه شما به طعم تند متمایل است آن را با فلفل هالوپینو آماده کنید.
برای آنکه سس تندتری برای ذرت مکزیکی داشته باشیم چه راهکاری می توان به کار برد؟
اگر در پی سس تند برای ذرت مکزیکی هستند از فلفل هالوپینو بهره ببرید و آن را با رگه های سفید و دانه هایش آسیاب کنید. این کار باعث تندتر شدن سس هالوپینو می گردد.
چرا از روغن زیتون در تهیه انواع سس مکزیکی استفاده می گردد؟
روغن زیتون باعث می گردد بافت سس لطیف گردد و از خشک شدن آن جلوگیری می نماید.
منبع: افق کوروش