طرز تهیه کباب ساتای در خانه

به گزارش مجله گیلاسفا، کباب ساتای مرغ ، غذایی استوایی با مرغ کبابی به همراه سس تند بادام زمینی است.

طرز تهیه کباب ساتای در خانه

به گزارش خبرنگاران به نقل از ویستا

مواد لازم برای کباب ساتای مرغ

کره بادام زمینی :¼ پیمانه

سینه مرغ بدون استخوان :2 عدد (هر کدام 180 تا 250 گرم)

سیر :1 حبه

سرکه برنج :2 قاشق غذاخوری

روغن کنجد :1 قاشق چای خوری

سس سویا :1 قاشق چای خوری

پرک فلفل قرمز :½ قاشق چای خوری

نمک و پودر فلفل سیاه :مقداری

روغن مایع :مقداری

طرز تهیه کباب ساتای مرغ

ابتدا پوست روی مرغ ها را جدا می کنیم و آن ها را با برش های عمودی خرد می کنیم. برش های مرغ را در یک کاسه می ریزیم و با سیر له شده، روغن کنجد، سویا سس، 1/4 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل، ورز می دهیم. سپس برش های مرغ را به صورت عمودی به سیخ می کشیم.

برای تهیه سس، کره بادام زمینی، سرکه برنج، به جامانده پودر فلفل قرمز و 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط نمایید. می توانید از سس باربیکیوی آسیایی هم برای سرو این جوجه کباب بهره ببرید.

تابه گریل یا تابه معمولی را روی شعله زیاد قرار دهید. مقداری روغن در آن بریزید و مرغ های به سیخ کشیده شده را در آن قرار دهید، هر سمت مرغ ها را به مدت 1 تا 2 دقیقه سرخ نمایید. مرغ های کبابی را با سس بادام زمینی سرو کنید.

نکات تکمیلی در خصوص کباب ساتای مرغ

کباب ساتای مرغ جزو انواع کباب میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .

کباب ساتای مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 19 بهمن 1399 بروزرسانی: 19 بهمن 1399 گردآورنده: gilasfa.ir شناسه مطلب: 494

به "طرز تهیه کباب ساتای در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب ساتای در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید