فوت و فن تهیه سالاد پیازچه

به گزارش مجله گیلاسفا، سالاد پیازچه را اگر بخواهیم خیلی ساده معرفی کنیم، نمونه پیشرفته ای از سالاد اولویه است.

فوت و فن تهیه سالاد پیازچه

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، سالاد پیازچه را اگر بخواهیم خیلی ساده معرفی کنیم، نمونه پیشرفته ای از سالاد اولویه است. با این تفاوت که طعم و عطرش چندین برابر بهتر و جذاب تر است. عطر پیازچه آنقدر جذاب است که کل غذا را تحت تاثیر خودش قرار می دهد و طعم جذابی را خلق می نماید.

مواد لازم برای سالاد پیازچه:

سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده: 3 لیوانسینه مرغ آب پز و نگینی یا ریش شده: 2 لیوانخیارشور نگینی خرد شده: 1 لیوانپیازچه نگینی خرد شده: 1 لیوانشوید خرد شده: سه چهارم لیوانماست خامه ای: نصف لیوان

طرز تهیه و دستور پخت سالاد پیازچه:

1. ابتدای کار تمام مواد را پخته و نگینی خرد کنید.

2. برای تهیه سس ظرفی را برداشته و سس مایونز، آبلیمو، ماست خامه ای، کمی فلفل سیاه، کمی آویشن و کمی پودر سیر را در آن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.

3. سس آماده شده را با همه مواد خرد نموده، مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار داده تا مواد به خورد هم رفته و جا بیفتد.

فوت و فن ها:

- می توانید چند قاشق روغن زیتون برای طعم بهتر به سالاد اضافه کنید.

- به جای سینه مرغ می توانید از دو لیوان کالباس نگینی شده بهره ببرید.

- وقتی که مواد سالاد گرم هستند سعی کنید سس را اضافه نکنید. چون در این حالت تمام سس به خورد مواد رفته و باعث می گردد تا سس بیشتری مصرف کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 26 خرداد 1400 بروزرسانی: 26 خرداد 1400 گردآورنده: gilasfa.ir شناسه مطلب: 833

به "فوت و فن تهیه سالاد پیازچه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن تهیه سالاد پیازچه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید