برترین منابع غذایی ویتامین E
به گزارش مجله گیلاسفا، بدن ما قادر نیست تمام پروتئین ها و ویتامین های مورد نیازش را تولید کند و بنابراین باید این دسته از مواد را با خوردن غذاها یا مکمل ها به بدن خود برسانیم که ویتامین E (ویتامین ای) یکی از همین مواد مهم و ضروری است.

به گزارش خبرنگاران، ویتامین E از ویتامین های محلول در چربی است که به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی نیز شناخته می شود و به پیشگیری از استرس اکسیداتیو در بدن کمک می کند.
آنتی اکسیدان ها از سلول های بدن در برابر اثرات مخرب رادیکال های آزاد، محافظت می کنند و می توانند خطر ابتلاء به بیماری های خطرناکی مانند سرطان، بیماری های قلبی یا حتی آلزایمر را کاهش دهند
بنابراین مقادیر مناسب ویتامین E می تواند فرد را در برابر بیماری های قلبی، سرطان و آسیب چشمی مرتبط با سن (دژنراسیون ماکولا) محافظت کند.
از سوی دیگر مصرف زیاد ویتامین E از طریق مکمل ها می تواند منجر به خون ریزی بیش از حد شود. البته مصرف خوراکی های حاوی ویتامین E مانند مواردی که در فهرست زیر آورده شده سالم و ایمن محسوب می شود.
از مواد غذایی حاوی بالاترین مقادیر ویتامین E می توان به ترتیب به موارد زیر اشاره کرد:
1- تخمه آفتابگردان
2- بادام ها
3- آووکادو
4- اسفناج
5- کدو گردویی (از خانواده کدو حلوایی)
6- کیوی
7- کلم بروکلی
8- ماهی قزل آلا
9- روغن زیتون
10- میگو
بنا بر گزارش سایت مای فود دیتا، میزان مورد نیاز مصرف ویتامین E به طور روزانه 15 میلی گرم است.
منبع: خبرگزاری ایسنا