خوراکی هایی که باعث تشدید میگرن می شوند!

به گزارش مجله گیلاسفا، محرک های رایج میگرن مانند استرس، کمبود خواب و حتی ورزش می تواند باعث سردرد شود، اما برخی خوراکی ها هم می تواند محرک میگرن باشد.

خوراکی هایی که باعث تشدید میگرن می شوند!

اجتناب از غذاهایی می تواند به کاهش دفعات یا شدت حملات سردرد های میگرنی کمک کند. شواهد علمی وجود دارد که نشان می دهد حملات میگرن ممکن است از طریق غذاهای خاصی تحریک شوند. علاوه بر این، 27 درصد از کسانی که میگرن را تجربه می کنند معتقدند که غذاهای خاص برای آن ها محرک هستند.

به گفته دکتر سارا کریستال متخصص مغز و اعصاب برخی غذاها و افزودنی ها در درصد بیشتری از مبتلایان به میگرن باعث سردرد می شوند، اما حتی در بین افراد عوامل دیگری مانند استرس، تغییرات هورمونی و کمبود خواب می توانند افزایش پیدا کنند.

لیستی از رایج ترین محرک های غذایی برای مبتلایان به میگرن، بدون ترتیب خاصی آورده شده است که شامل قهوه،پنیر مانده،شکلات،میوه های خانواده مرکبات،آسپارتام و سایر شیرین کننده های مصنوعی،انواع مخمرها مثل خمیر مایه نان،گوشت های فرآوری شده و آجیل و دانه های خاص، بادام زمینی و بسکمک از آجیل ها و دانه های دیگر که حاوی تیرامین هستند. بنابراین مبتلایان به میگرن ، هر قدر که می توانید این مواد خوراکی را در رژیم غذایی تان کاهش دهید

منبع: گردشبان
انتشار: 19 فروردین 1402 بروزرسانی: 19 فروردین 1402 گردآورنده: gilasfa.ir شناسه مطلب: 1406

به "خوراکی هایی که باعث تشدید میگرن می شوند!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوراکی هایی که باعث تشدید میگرن می شوند!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید