آشپزی

طرز تهیه قارچ کبابی [بدون فر، در ماکروفر و رژیمی]

طرز تهیه قارچ کبابی [بدون فر، در ماکروفر و رژیمی]

قارچ با بافت نرم و طعم بی نظیرش، گویا از ابتدا برای کباب شدن آفریده شده است! قارچ کبابی به تنهایی یا در کنار دیگر سبزیجات کباب شده، فوق العاده است. قارچ ها برای مرینیت و برشته شدن روی زغال بسیار عالی هستند و با طعمی دودی می توانند در کنار بشقاب، تمام وعده...

23 بهمن 1403
طرز تهیه کشک بادمجان و میرزا قاسمی خوشمزه و رستورانی

طرز تهیه کشک بادمجان و میرزا قاسمی خوشمزه و رستورانی

غذاهایی که بادمجان یکی از مواد اولیه پایه ای آن را تشکیل می دهد، معمولاً هواداران زیادی دارند. از جمله خوراک های پرطرفدار تهیه شده با بادمجان می توانیم به میرزا قاسمی و کشک بادمجان اشاره کنیم. این دو غذای فوق العاده خوش طعم هم به عنوان یک وعده اصلی و هم...

22 بهمن 1403
طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی

مرغ سوخاری یکی از فست فود های بسیار محبوب در بین ما ایرانی هاست که به طور معمول ترجیح می دهیم آن را از رستوران بخریم و به اصطلاح مرغ سوخاری بیرونی برایمان طعم دیگری دارد. بسیار هم درست است چرا که آشپز های حرفه ای رستوران ها از ترفند هایی استفاده می نمایند...

20 بهمن 1403
طرز تهیه کاکولی سنتی بختیاری با تمام ابعاد و زوایا های آن

طرز تهیه کاکولی سنتی بختیاری با تمام ابعاد و زوایا های آن

یکی از نان های سنتی استان چهارمحال و بختیاری، نان کاکولی شیرین است. طرز تهیه کاکولی قدمتی طولانی دارد و یکی از سوغاتی های خوشمزه و سنتی این استان محسوب می گردد. کاکولی به شکل سنتی در تنور طبخ می گردد و در مناسبت های خاص مانند شب های ماه مبارک رمضان، زینت...

19 بهمن 1403
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریش با تمام جزئیات

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریش با تمام جزئیات

در طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریش ، مرغ را به صورت جداگانه با مقداری پیاز و ادویه تفت دهید و آب پز کنید. سپس برنج را به صورت آبکش، آماده کنید و دم بگذارید. در ادامه پس از ریش ریش کردن مرغ پخته شده، آن را با ترکیبی از پیاز تفت خورده، ادویه، رب گوجه و زرشک...

9 بهمن 1403
طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر به 3 روش در فر، توستر و تابه

طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر به 3 روش در فر، توستر و تابه

سیب زمینی تنوری شکم پر یک غذای بین المللی ساده و پرطرفدار است. این غذای خوشمزه و پرطرفدار را به راحتی در خانه و با مواد اولیه در دسترسی می توانید تهیه کنید و داخل آن را مطابق با ذائقه و سلیقه خود پر کنید. سیب زمینی شکم پر هم در فر و هم بدون فر قابل تهیه است....

4 دی 1403
طرز تهیه سس ذرت مکزیکی در 5 دقیقه ، 3 رسپی رژیمی و غیر رژیمی

طرز تهیه سس ذرت مکزیکی در 5 دقیقه ، 3 رسپی رژیمی و غیر رژیمی

سس ذرت مکزیکی یک برای افزودن به است. ذرت مکزیکی یک غذای خیابانی و یک میان وعده خوشمزه است که سرو کردن آن با انواع مختلف سس طعم متفاوتی به آن می دهد. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه سس ذرت مکزیکی به سه روش مختلف و فوت و فن های خوشمزه تر شدن آن خواهیم پرداخت.

28 آذر 1403
چگونه برای رفتن به سفر زمینی طولانی آماده شویم؟

چگونه برای رفتن به سفر زمینی طولانی آماده شویم؟

سفر زمینی برترین راه برای تماشا گوشه و کنارهای کشور، روبرو شدن با تجربه های تازه و خاطره انگیز، و لمس طبیعت است. اما پیش از سفر باید برنامه ریزی کنیم.

22 آذر 1403
روغن زیتون برای مو چه خواصی دارد و چطور می توان از آن استفاده کرد؟

روغن زیتون برای مو چه خواصی دارد و چطور می توان از آن استفاده کرد؟

روغن زیتون از گذشته تا به حال یکی از موثرترین و ارزشمندترین ترکیبات دنیا به شمار آمده است؛ اما برخلاف تصور بسیاری از افراد کاربرد آن تنها در آشپزی و رژیم های غذایی سالم خلاصه نمی گردد. این روغن می تواند با از بین بردن مسائل موهایتان در حفظ زیبایی و لطافت...

26 شهریور 1403
طرز تهیه سوپ رشته فرنگی خوشمزه و جا افتاده

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی خوشمزه و جا افتاده

سوپ رشته فرنگی یک پیش غذای خوشمزه و مقوی ست که در بیشتر رستوران ها در کنار غذاهای اصلی سرو می گردد. اگر فوت وفن های درست کردن این سوپ را بلد باشید، می توانید خوشمزه ترین سوپ جهان را درست کنید. ترکیبی از مرغ، سبزیجات و رشته یک طعم خوب و لطیف می سازد که با...

16 شهریور 1403
طرز تهیه حلوا شیر با زعفران مجلسی و خوش طعم و رنگ

طرز تهیه حلوا شیر با زعفران مجلسی و خوش طعم و رنگ

حلوای شیر یک دسر لذت بخش است که در فرهنگ های مختلف تهیه و با نام های مختلفی در سراسر دنیا شناخته می گردد. حلوا شیر در ساده ترین شکل خود، ترکیبی از شیر، شکر و کره را با آرد دارد اما اگر به آن زعفران اضافه کنید، طعم و رنگش جادویی می گردد و این دستور یک نقطه...

20 تیر 1403
2 طرز تهیه کوفته ساده با گوشت چرخ نموده در 6 مرحله آسان

2 طرز تهیه کوفته ساده با گوشت چرخ نموده در 6 مرحله آسان

کوفته ساده با گوشت چرخ نموده یک است که می توانید آن را همراه با برنج یا به عنوان غذای نونی سرو کنید. معمولا برای تهیه این از چرخ نموده مخلوط و مقداری پیاز و ادویه استفاده می گردد، اما بعضی افراد در دستور تهیه این کوفته از برنج یا لپه هم استفاده می نمایند....

5 خرداد 1403
دستور تهیه ماست میوه ای رژیمی؛ میان وعده ای سالم

دستور تهیه ماست میوه ای رژیمی؛ میان وعده ای سالم

ماست میوه ای رژیمی یک میان وعده سالم و خوشمزه است که می تواند جلوی پرخوری را بگیرد و مواد مغذی زیادی را به بدن برساند.

18 تیر 1402
این املت مقوی ترین املت دنیا است

این املت مقوی ترین املت دنیا است

دیگر عادت نموده ایم در هر غذایی که اثری از جوانه ها می بینیم، به آن پسوند چینی بچسبانیم. این غذا هم به خاطر استفاده از جوانه ماش به املت چینی معروف است.

24 خرداد 1402
طرز تهیه قیمه نثار با مرغ

طرز تهیه قیمه نثار با مرغ

استفاده از گوشت مرغ بسیار راحت و فوری است و شما می توانید این غذای مجلسی و لذیذ را به آسانی تهیه کنید. قیمه نثار با مرغ در بیشتر شهرها تهیه می گردد.

30 اردیبهشت 1402
3 طرز تهیه آبنبات عصایی کریسمس با تصاویر مرحله به مرحله

3 طرز تهیه آبنبات عصایی کریسمس با تصاویر مرحله به مرحله

آبنبات عصایی کریسمس مثل کوکی کریسمس یکی از سمبل های کریسمس برای به جا آوردن آداب و رسوم کریسمس در کشورهایی است که این مراسم را جشن می گیرند. آبنبات عصایی کریسمس معمولا به رنگ سفید و قرمز است. البته با طعم های مختلف و رنگ های دیگر هم می توانید آبنبات عصایی...

7 دی 1401
طرز تهیه سس مرغ مجلسی ؛ یک چاشنی عالی برای خوراک مرغ

طرز تهیه سس مرغ مجلسی ؛ یک چاشنی عالی برای خوراک مرغ

مرغ یکی از مواد غذایی پر مصرف در خانواده های ایرانی است که به روش های مختلف پخته و سرو می شود. این روش ها شامل کبابی کردن، تهیه خوراک و چلو با مرغ هستند که هرکدام طرفداران خود را دارند. یکی از محبوبترین غذاهای تهیه شده با مرغ، زرشک پلو با مرغ است که در مناسبت...

16 شهریور 1401
فرهنگ غذایی کره جنوبی چقدر از چین و ژاپن تاثیر گرفته؟

فرهنگ غذایی کره جنوبی چقدر از چین و ژاپن تاثیر گرفته؟

یک آشپز کره ای وقتی به جمع حرفه ای ها وارد می شود که در هر وعده غذایی، خوراک هایش ترکیب رنگ پنج گانه ای از قرمز، زرد، سیاه، سفید و سبز را به نمایش بگذارد. به این ترتیب، مهارت او را تحسین کرده و می گویند که به بهترین نحوی از عهده نمایش دادن فرهنگ و هنر مردم...

8 شهریور 1401
اسپاگتی با سس بلونِز

اسپاگتی با سس بلونِز

زمان تهیه: 20 دقیقهزمان پخت: 50 دقیقهتعداد: 8 نفرمواد لازم

18 مرداد 1401
کاواتاپی و کدو گردویی

کاواتاپی و کدو گردویی

کاواتاپی نوعی ماکارونی مارپیچ و لوله ای است که با نام های اسپرالی یا سلنتالی نیز شناخته می گردد. در این دستور این ماکارونی را با کدوی گردویی که کوچک و ناقوس شکل که گوشت آن زرد است و در اول زمستان به دست مى آید درست نموده ایم.

17 مرداد 1401
تعداد: (51)