طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی؛ عکس و فیلم آموزشی
به گزارش مجله گیلاسفا، اگر دنبال یه شیرنی خوشمزه و آسون برای عید هستین، پیشنهاد ما شیرینی اسکارِ! این شیرینی رو میشه با طعم های مختلفی درست کرد؛ یکی از پر طرفدارترین طعماش، گردوئه. در ادامه به یاری فیلم آموزشی و نکات مهم هر مرحله، بهتون یاری میکنیم تا این شیرینی خوشمزه رو درست کنید. به جز شیرینی اسکار، شیرینی نخودچی، شیرینی پفکی و کوکی مخملی هم ایده مناسبی برای عید نوروز هستن.

مواد لازم برای تهیه شرینی اسکار گردویی:
نام ماده اولیه | مقدار |
کره | 100 گرم |
پودر قند | 50 گرم (هر پیمانه پودر قند برابر با 125 گرم هست) |
هل ساییده شده | نصف قاشق مربا خوری(در صورت تمایل) |
وانیل | نصف قاشق مرباخوری |
آرد سفید(یا 3صفر) | 175 - 150 گرم (هر پیمانه آرد برابر با 125 گرم می باشد) |
گردوی ریز نگینی شده | 150 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
سفیده تخم مرغ | 1 عدد |
طرز تهیه شرینی اسکار گردویی:
- کره هم دما با محیط و پودر قند رو 5 دقیقه با همزن می زنیم تا سبک و کرم رنگ بشه. (داخل فیلم می بینین که من کره رو بن ماری کردم که البته این کار باعث کاهش کیفیت شیرینی میشه؛ من به خاطر وقت کم مجبور به این کار شدم)
- بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه می کنیم و 1 دقیقه هم می زنیم .
- کم کم آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک یا قاشق چوبی هم می زنیم؛ باید خمیر کمی شل باشه نه سفت.
- از خمیر به مقدار یک فندق برداشته وبا دست اون رو گلوله می کنیم و دونه دونه داخل سفیده تخم مرغ می غلتونیم.
نکته : گلوله های خمیر را حتما دونه داونه داخل سفیده بندازید!
نکته : شیرینی نباید داخل سفیده بمونه که سفید به خوردش بره و طعم و بوی شیرینی عوض شه .
- شیرینی ها رو با قاشق برمی داریم و داخل گردوها می اندازیم و می غلتونیم و با گردو خوب کاور می کنیم. (می تونید از مغز تخمه آفتابگردان و یا کنجد هم بهره ببرید ولی گردو رایج تر هست).
- کف سینی فر رو با کاغذ روغنی می پوشونیم و شیرینی ها رو با فاصله دو سانتی متر از هم روی کاغذ روغنی می چینیم و بعد به مدت زمان حدودا 35 - 40 دقیقه و با دمای 165 درجه سانتیگراد طبقه وسط فر میزاریم که بپزن.
- بعد از کامل شدن پخت شیرینی، سینی رو از فر دربیارید و در حالت ولرم، 1 قاشق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها بپاشید تا به شیرینی بچسبد. بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد بشن.
نکات مهم تهیه شیرینی اسکار:
- نباید وقتی شیرینی ها هنوز داغ هستن و تازه از فر بیرون آوردیم، پودر قند رو روی اون ها برزیم؛ چون حرارتش باعث ذوب شدن پودر قند میشه.
- اگر شیرینی ها خیلی سرد شن و بعد روی اون ها پودر قند بپاشین، پودر قند روی شیرین نمیمونه و با هر تکون از روی اون می ریزه.
- لزومی نداره سینی فر را چرب کنید.
- برای نگهداری شیرینی اسکار، اون رو داخل ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک نگهداری کنین.
- با این مقدار مواد 50 عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت (البته بستگی به این داره که شما مقدار اسکارها را چقدر در نظر بگیرید).
امیدواریم که از مراحل طرز تهیه این شیرینی لذت برده باشید؛ این شیرینی رو میتونید برای دورهمی های خونوادگی یا محبت آمیز و مناسبت هایی مثل عید نوروز درست کنید.نوش جان!
منبع: اُکالا
انتشار: 28 آذر 1400
بروزرسانی: 28 آذر 1400
گردآورنده: gilasfa.ir
شناسه مطلب: 1073
به "طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی؛ عکس و فیلم آموزشی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی؛ عکس و فیلم آموزشی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید