طرز تهیه قیمه نثار با مرغ

به گزارش مجله گیلاسفا، استفاده از گوشت مرغ بسیار راحت و فوری است و شما می توانید این غذای مجلسی و لذیذ را به آسانی تهیه کنید. قیمه نثار با مرغ در بیشتر شهرها تهیه می گردد.

طرز تهیه قیمه نثار با مرغ

قیمه نثار با مرغ یکی از روش های بسیار خوشمزه تهیه این غذا برای کسانی است که طعم و مزه گوشت را دوست ندارند یا زمان کمی برای تهیه این غذا دارند. همان طور که این غذا با دستور پخت اصلی برای استان قزوین است این غذا را نیز می توان با نام شهر قزوین نام برد. اگر دوست دارید یک غذای متفاوت و مجلسی تهیه کنید قیمه نثار با مرغ را در نظر داشته باشید. با مجله اینترنتی خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه قیمه نثار با مرغ

  • سینه یا فیله مرغ 2 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • رب 1 قاشق غذاخوری
  • برنج 2 پیمانه
  • زعفران به اندازه لازم
  • چوب دارچین 1 تکه
  • زرشک 2 قاشق غذاخوری
  • خلال بادام و خلال پرتقال و پسته به اندازه لازم
  • گلاب 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه قیمه نثار با مرغ

مرحله اول

ابتدا برنج را چندین بار بشویید تا تمیز و شفاف گردد، سپس با کمی نمک خیس کنید. سینه مرغ را بدون استخوان و به صورت مکعبی همچون گوشت خورشتی خرد کنید. شما می توانید از فیله بدون استخوان مرغ نیز استفاده نمایید.

مرحله دوم

در ادامه پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. داخل یک تابه کمی روغن و زردچوبه بریزید و پیاز را تفت دهید تا سبک و طلایی گردد. سپس سینه مرغ خردشده را به همراه کمی فلفل سیاه و نمک اضافه کنید. مرغ ها را خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد.

مرحله سوم

رب و کمی زعفران را اضافه کنید و مواد را تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته گردد. سپس چوب دارچین و 1 لیوان آب جوش اضافه کنید و روی حرارت میانه قرار دهید تا مرغ بپزد و سس غلیظ گردد. در خاتمه گلاب را اضافه و صبر کنید تا نثار مرغ به غلظت برسد. چوب دارچین را خارج کنید.

مرحله چهارم

در ادامه برنج را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و نرم گردد. خلال ها را به همراه زرشک خیس کنید. دقت کنید خلال پرتقال را حتما 3 بار بجوشانید و آب سرد بگیرد و بعد بهره ببرید این کار باعث می گردد تلخی پرتقال ها گرفته گردد. خلال ها را به همراه زرشک و 2 قاشق غذاخوری شکر و کره خوب تفت دهید تا نرم گردد. بعد از پخت برنج باید یک لایه برنج دم کشیده بریزید و کمی از نثار مرغ و اندازهی زرشک و خلال پوست پرتقال روی آن بریزید. برای تماشا دستورهای غذایی بیشتر خورشت داود پاشا، همتای ترکیه ای فسنجان را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه قیمه نثار با مرغ

  • چوب دارچین مانع تیره شدن نثار می گردد و بهتر است با پودر دارچین جایگزین نکنید.
  • زعفران را می توانید به دلخواه بیشتر بریزید.
  • می توانید 1 عدد هل نیز اضافه کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی ساده ترین روش درست کردن سالاد ماکارونی را بخوانید.منبع: پیام دلتا
انتشار: 30 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 30 اردیبهشت 1402 گردآورنده: gilasfa.ir شناسه مطلب: 1423

به "طرز تهیه قیمه نثار با مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قیمه نثار با مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید