کاواتاپی و کدو گردویی
به گزارش مجله گیلاسفا، کاواتاپی نوعی ماکارونی مارپیچ و لوله ای است که با نام های اسپرالی یا سلنتالی نیز شناخته می گردد. در این دستور این ماکارونی را با کدوی گردویی که کوچک و ناقوس شکل که گوشت آن زرد است و در اول زمستان به دست مى آید درست نموده ایم.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- روغن
- 3 پیمانه کدوی گردویی خرد شده
- 225 گرم ماکارونی کاواتاپی
- یک قاشق غذاخوری کره
- 225 گرم قارچ
- 3 عدد پیازچه خرد شده
- دو قاشق غذاخوری آرد کامل
- یک پیمانه شیر کم چرب
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 170 گرم پنیر فونتینا رنده شده
- 2 ورق ژامبون
طرز تهیه
1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. یک تابه مستطیل را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
2- در یک کاسه کوچک، کدو و دو قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط کنید. روی آن پلاستیک بکشید و به مدت 4 دقیقه در مایکروفر بپزید. پلاستیک را بردارید و کدو را پوره کنید و کنار بگذارید.
3- پاستا را بپزید و آبکش کنید. در یک قابلمه میانه، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. قارچ ها و پیازچه را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه تفت دهید. آرد را اضافه کنید و یک دقیقه بیشتر تفت دهید. شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و روی حرارت میانه هم بزنید تا غلیظ گردد. از روی حرارت بردارید، کدو و پاستا را اضافه کنید.
4- نیمی از مخلوط را پاستا را داخل بشقاب بکشید، روی آن نیمی از پنیر را بریزید. بقیه پاستا را بریزید و دوباره پنیر بریزید. روی آنها ژامبون ها را قرار دهید. حدود 20 تا 25 دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. روی آنها پیازچه بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 334
- چربی: 12 گرم
- کلسترول: 39 میلی گرم
- کربوهیدرات: 42 گرم
- فیبر: 3 گرم
- پروتئین: 16 گرم
- سدیم: 366 میلی گرم
- پتاسیم: 558 میلی گرم
- کلسیم: 255 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم