کاواتاپی و کدو گردویی

به گزارش مجله گیلاسفا، کاواتاپی نوعی ماکارونی مارپیچ و لوله ای است که با نام های اسپرالی یا سلنتالی نیز شناخته می گردد. در این دستور این ماکارونی را با کدوی گردویی که کوچک و ناقوس شکل که گوشت آن زرد است و در اول زمستان به دست مى آید درست نموده ایم.

کاواتاپی و کدو گردویی
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • روغن
  • 3 پیمانه کدوی گردویی خرد شده
  • 225 گرم ماکارونی کاواتاپی
  • یک قاشق غذاخوری کره
  • 225 گرم قارچ
  • 3 عدد پیازچه خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری آرد کامل
  • یک پیمانه شیر کم چرب
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 170 گرم پنیر فونتینا رنده شده
  • 2 ورق ژامبون

طرز تهیه

1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. یک تابه مستطیل را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

2- در یک کاسه کوچک، کدو و دو قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط کنید. روی آن پلاستیک بکشید و به مدت 4 دقیقه در مایکروفر بپزید. پلاستیک را بردارید و کدو را پوره کنید و کنار بگذارید.

3- پاستا را بپزید و آبکش کنید. در یک قابلمه میانه، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. قارچ ها و پیازچه را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه تفت دهید. آرد را اضافه کنید و یک دقیقه بیشتر تفت دهید. شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و روی حرارت میانه هم بزنید تا غلیظ گردد. از روی حرارت بردارید، کدو و پاستا را اضافه کنید.

4- نیمی از مخلوط را پاستا را داخل بشقاب بکشید، روی آن نیمی از پنیر را بریزید. بقیه پاستا را بریزید و دوباره پنیر بریزید. روی آنها ژامبون ها را قرار دهید. حدود 20 تا 25 دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. روی آنها پیازچه بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 334
  • چربی: 12 گرم
  • کلسترول: 39 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 42 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 16 گرم
  • سدیم: 366 میلی گرم
  • پتاسیم: 558 میلی گرم
  • کلسیم: 255 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: gilasfa.ir شناسه مطلب: 1292

به "کاواتاپی و کدو گردویی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاواتاپی و کدو گردویی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید