اسپاگتی با سس بلونِز
- به گزارش مجله گیلاسفا،
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 50 دقیقه
- تعداد: 8 نفر
مواد لازم
- 700 گرم گوشت چرخ کرده
- یک عدد پیاز درشت خرد شده
- دو عدد هویج میانه خرد شده
- 3 حبه سیر رنده شده
- یک پیمانه شیر
- یک پیمانه آب مرغ
- 800 گرم کنسرو گوجه فرنگی
- 170 گرم رب گوجه فرنگی
- دو قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی: (پودر آویشن، ریحان، گشنیز، جعفری، اورگانو، رزماری و فلفل سیاه)
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 450 گرم اسپاگتی
- پارمسان رنده شده (برای تزئین)
طرز تهیه
1- در یک تابه بزرگ کمی روغن بریزید و پیاز ها را سه دقیقه تفت دهید تا کمی سبک شوند. سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید. سپس گوشت و هویج را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا رنگ گوشت عوض شود.
2- شیر را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کنید، در تابه را بگذارید و اجازه دهید 5 دقیقه در حالت نیم جوش روی حرارت کم باشد. سپس در تابه را بردارید و 15 دقیقه دیگر روی شعله بگذارید بماند تا غلیظ شود. در این مرحله، کنسرو گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، ادویه، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بگذارید بدون در روی حرارت کم بماند تا آب آن خشک شود.
3- در این فاصله، اسپاگتی را بپزید و آبکش کنید. سس را به همراه پنیر پارمسان و کمی پودر آویشن روی اسپاگتی ها ریخته و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 474
- چربی: 18 گرم
- کلسترول: 69 میلی گرم
- کربوهیدرات: 53 گرم
- فیبر: 6 گرم
- پروتئین: 26 گرم
- کلسیم: 101 میلی گرم
- آهن: 6 میلی گرم
انتشار: 18 مرداد 1401
بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: gilasfa.ir
شناسه مطلب: 1293
به "اسپاگتی با سس بلونِز" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "اسپاگتی با سس بلونِز"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید