2 طرز تهیه کوفته ساده با گوشت چرخ نموده در 6 مرحله آسان
به گزارش مجله گیلاسفا، کوفته ساده با گوشت چرخ نموده یک است که می توانید آن را همراه با برنج یا به عنوان غذای نونی سرو کنید. معمولا برای تهیه این از چرخ نموده مخلوط و مقداری پیاز و ادویه استفاده می گردد، اما بعضی افراد در دستور تهیه این کوفته از برنج یا لپه هم استفاده می نمایند. در این مقاله از در می توانید با 2 روش طرز تهیه کوفته ساده با گوشت چرخ نموده آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه کوفته گوشت چرخ نموده ساده (برای 3 الی 4 نفر)
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
گوشت چرخ نموده | 350 گرم |
پیاز | 2 عدد |
آرد سوخاری | 1 قاشق مرباخوری |
نمک | نصف قاشق مرباخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق مرباخوری |
زردچوبه | نصف قاشق مرباخوری |
آب جوش | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
روغن سرخ کردنی | به میزان کافی |
رب گوجه | 2 قاشق غذاخوری |
مدت زمان آماده سازی مواد: 15 دقیقه
مدت زمان پخت کوفته ساده با گوشت چرخ نموده: 45 دقیقه
میزان در کالری هر 100 گرم کوفته با گوشت چرخ نموده: حدود 196 کالری
مراحل طرز تهیه کوفته قلقلی ساده
درست کردن کوفته با گوشت چرخ نموده بسیار ساده است و در زمان کمی آماده می گردد. در ادامه مراحل درست کردن کوفته ساده با گوشت چرخ نموده را دنبال کنید.
مرحله اول؛ گوشت را دو بار چرخ کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه کوفته ساده با گوشت چرخ نموده باید، گوشت را دو بار چرخ کنید تا کاملا نرم گردد. در صورتی که از گوشت چرخ نموده آماده استفاده می کنید، می توانید گوشت را در مولینکس دوباره میکس کنید.
در صورت تمایل می توانید گوشت چرخ نموده را به روش های و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
مرحله دوم؛ پیاز را رنده کنید
بعد از آماده کردن گوشت، باید یک عدد پیاز بزرگ را پوست بگیرید. سپس آن را رنده ریز کنید. بعد از رنده کردن پیاز بهتر است آب پیاز را بگیرید تا مایه گوشت شما حالت آبکی پیدا نکند.
مرحله سوم؛ مواد کوفته را آماده کنید
در این مرحله از طرز تهیه کوفته قلقلی ساده باید گوشت، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را ترکیب کنید و مواد را برای چند دقیقه ورز دهید تا گوشت حالت چسبنده پیدا کند.
در صورت تمایل می توانید نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
مرحله چهارم؛ کوفته ها را آماده کنید
بعد از این که مواد کوفته آماده شد، به میزان یک گردو از مواد بردارید و با دست گرد کنید. همه کوفته ها را به همین شکل آماده کنید و در آرد سوخاری بغلتانید و سپس در یک سینی بچینید.
در صورت تمایل می توانید آرد سوخاری را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
مرحله پنجم؛ کوفته قلقلی را در روغن داغ سرخ کنید
در این مرحله از طرز تهیه کوفته ساده با گوشت چرخ نموده باید در یک ماهیتابه میزانی روغن بریزید. صبر کنید تا روغن داغ گردد. سپس کوفته ها را داخل روغن داغ سرخ کنید.
مرحله ششم؛ سس کوفته قلقلی ساده را آماده کنید
برای تهیه سس کوفته باید یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید. سپس میزانی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید. 2 قاشق رب گوجه فرنگی را همراه با پیاز سرخ کنید و درنهایت میزانی آب اضافه کنید. حدود 10 تا 20 دقیقه صبر کنید تا سس بجوشد. حالا کوفته ها را در سس بریزید و اجازه دهید کوفته قلقلی شما با شعله ملایم بجوشد و در سس مزه دار گردد. بعد از 20 دقیقه غذای شما آماده است.
در صورت تمایل می توانید می توانید رب گوجه و روغن سرخ کردنی را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کوفته ساده با گوشت چرخ نموده و لپه
در طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت چرخ نموده، برنج و لپه باید از میزانی لپه پخته شده و میکس شده و برنج پخته شده نیز در کوفته بهره ببرید. برای این کار باید لپه ها را بپزید و سپس به خوبی پوره کنید. برنج را هم فقط با آب بپزید تا حدی که حسابی نرم گردد و سپس آبکش کنید. برنج آبکش شده را میکس و پوره کنید.
در نهایت گوشت چرخ نموده را با پیاز و ادویه شامل زردچوبه و فلفل سیاه مزه دار کنید و خوب ورز دهید. سپس برنج پخته شده میکس شده، لپه میکس شده و در صورت تمایل میزانی سبزی معطر به کوفته اضافه کنید. مایه کوفته را ورز دهید و 1 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کنید.
درنهایت کوفته را در میزان بزرگ یا قلقلی های کوچک آماده کنید و بعد از سرخ کردن مثل روش اول در سس مخصوص کوفته بپزید. معمولا در طرز تهیه کوفته با گوشت چرخ نموده و برنج، آن را به صورت بزرگ تر درست می نمایند، اما طرز تهیه کوفته بزرگ معمولا کمی سخت تر است و احتمال وا رفتن کوفته بیشتر است. شما می توانید این کوفته را به هر میزان ای که دوست دارید درست کنید.
برای تهیه و از به صورت حضوری و اینترنتی می توانید خرید خود را انجام دهید.
دلیل وا رفتن کوفته ساده با گوشت چرخ نموده چیست؟
وا رفتن کوفته با گوشت چرخ نموده معمولا دلایل مختلفی دارد. در ادامه به بعضی از دلایل وا رفتن کوفته ساده با گوشت چرخ نموده اشاره شده است.
- اگر مایه کوفته شما بیش از حد سفت و خشک باشد، ممکن است کوفته در زمان سرخ شدن از هم بپاشد. در صورتی که مایه کوفته شما خشک است، می توانید میزانی آب به آن اضافه کنید.
- اگر مایه کوفته را به خوبی ورز ندهید، احتمال وا رفتن کوفته بسیار زیاد است.
- برای آماده کردن کوفته ها آن ها را به خوبی با دست حالت دهید و خوب فشار دهید و بعد سرخ کنید.
- سرخ کردن کوفته ها در روغن داغ از وا رفتن آن ها جلوگیری می نماید. اگر روغن سرد باشد، ممکن است کوفته از هم بپاشد.
- اگر کوفته را در میزان بزرگ درست می کنید، مدام از سس کوفته روی آن بریزید تا کوفته شما وا نرود.
- در صورتی که قبل از سرخ کردن کوفته ها از آرد سوخاری یا آرد نخودچی به میزان زیاد بهره ببرید، کوفته شما خشک می گردد.
نکات مهم در طرز تهیه کوفته ساده با گوشت چرخ نموده
- در طرز تهیه کوفته قلقلی سرخ شده از سرخ کردن بیش از حد کوفته ها اجتناب کنید.
- برای مزه دار کردن کوفته ساده با گوشت چرخ نموده می توانید از میزانی آویشن، زیره، سماق، ادویه کاری، دارچین، پودر پاپریکا و نعنا خشک هم بهره ببرید.
- در صورت تمایل می توانید میزانی آبغوره یا آبلیمو به سس کوفته قلقلی اضافه کنید.
- برای تهیه این غذا می توانید به جای رب گوجه فرنگی (طرز تهیه رب گوجه) از پوره گوجه فرنگی نیز بهره ببرید.
- اگر دوست دارید طعم سس کوفته قلقلی شما ملس باشد، می توانید 2 تا 3 قاشق غذاخوری رب انار ملس (طرز تهیه رب انار) به آن اضافه کنید.
- اضافه کردن میزانی گردوی میکس شده به سس کوفته غلظت بیشتر و طعم لذیذتری می بخشد.
- در طرز تهیه کوفته ساده با گوشت چرخ نموده می توانید به جای آرد سوخاری از آرد نخودچی هم بهره ببرید.
- در زمان پخت کوفته گوشت چرخ نموده به هیچ عنوان درب قابلمه را روی آن قرار ندهید، این کار موجب وا رفتن کوفته ها می گردد.
- برای طرز تهیه گوشت چرخ نموده قلقلی با برنج و لپه به هیچ عنوان به برنجتان روغن اضافه نکنید و اجازه دهید برنج با آب بپزد و نرم گردد.
در صورت تمایل می توانید، ، ،،، ، ،، ، و را به روش های حضوری و اینترنتی از بخرید.
فوت و فن های خوشمزه شدن کوفته ساده با گوشت چرخ نموده
طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت چرخ نموده و سیب زمینی چگونه است؟
برای تهیه کوفته با گوشت چرخ نموده و سیب زمینی می توانید بعد از آماده شدن سس کوفته، چند عدد سیب زمینی را به صورت مربعی خرد کنید و در سس بیندازید تا سیب زمینی ها در سس کوفته بپزند و مزه دار شوند.
چرا باید مواد کوفته را ورز دهیم؟
ورز دادن مایه کوفته موجب یکدست شدن مواد و جلوگیری از وا رفتن آن می گردد.
در طرز تهیه کوفته قلقلی با سبزی معطر از چه سبزی هایی استفاده می گردد؟
برای تهیه کوفته قلقلی با سبزی می توانید از میزانی جعفری، گشنیز و نعنا تازه و خرد شده یا سبزی خشک در مایه کوفته بهره ببرید.
دلیل وا رفتن کوفته با گوشت چرخ نموده چیست؟
وا رفتن کوفته با گوشت چرخ نموده معمولا دلایل مختلفی دارد:
- اگر مایه کوفته شما بیش از حد سفت و خشک باشد، ممکن است کوفته در زمان سرخ شدن از هم بپاشد. در صورتی که مایه کوفته شما خشک است، می توانید میزانی آب به آن اضافه کنید.
- اگر مایه کوفته را به خوبی ورز ندهید، احتمال وا رفتن کوفته بسیار زیاد است.
- برای آماده کردن کوفته ها آن ها را به خوبی با دست حالت دهید و خوب فشار دهید و بعد سرخ کنید.
- سرخ کردن کوفته ها در روغن داغ از وا رفتن آن ها جلوگیری می نماید. اگر روغن سرد باشد، ممکن است کوفته از هم بپاشد.
- اگر کوفته را در میزان بزرگ درست می کنید، مدام از سس کوفته روی آن بریزید تا کوفته شما وا نرود.
- در صورتی که قبل از سرخ کردن کوفته ها از آرد سوخاری یا آرد نخودچی به میزان زیاد بهره ببرید، کوفته شما خشک می گردد.