طرز تهیه سوپ قارچ با سس سفید

به گزارش مجله گیلاسفا، سوپ قارچ یکی از پیش غذاهای بسیار لذیدی است که ماده اصلی تشکیل دهنده آن جو است که می توان با افزودن مواد مختلف، تنوعی در پخت سوپ ایجاد کرد.

طرز تهیه سوپ قارچ با سس سفید

از حدود 5 هزار سال قبل از میلاد مسیح که انسان توانست ظرف سفالی بسازد و آن را روی آتش بگذارد، یکی از نخستین غذاها سوپ بود. پس از گذشت زمان دایره پخت سوپ گسترده شد و در حال حاضر تنوعی زیادی در پخت سوپ شاهد هستیم. از میان این تنوع بسیار در پخت سوپ، سوپ قارچ یکی از لذیذترین سوپ های در حال حاضر می باشد که به دلیل حضور قارچ و سس سفید به لحاظ مواد غذایی بسیار غنی است، که در ادامه به طرز تهیه سوپ قارچ با سس سفید می پردازیم.

طرز تهیه سوپ قارچ با سس سفید

مواد لازم

سینه مرغ1.2 سینه
جو بلغور 1.5 پیمانه
پیاز 1 عدد
قارچ 8 عدد
کره 200 گرم
شیر 3 پیمانه
ادویه و جعفری به میزان کافی
خامه2 قاشق غذاخوری

در ابتدا به طریقه پخت سینه مرغ می پردازیم:

  • سینه مرغ را خریداری و به مدت 24 ساعت داخل آب داخل یخچال نگهداری نمایید.
  • سینه مرغ را داخل آب انداخته تا حدی که سطح آن را بپوشاند سپس بر روی شعله گذاشته پس از جوش آمدن کفی از آن خارج می شود، کف را دور ریخته و مجدد آب جوش بر روی مرغ می ریزیم.
  • پیاز را پوست کنده به مرغ (به صورت رنده یا خرد کردن به قطعات کوچک) اضافه می نماییم.
  • زمان داده می شود تا مرغ به خوبی پخته شود

در اینجا مرغ آماده است و در ادامه به طرز تهیه سوپ می پردازیم:

طرز تهیه سوپ قارچ با سس سفید

  • جو بلغور شده را داخل آب مرغ ریخته و 1 ساعت تا 1.30 فرصت می دهیم تا پخته شود و میزان آب داخل ظرف تا حدودی تبخیر شود.
  • کره را در ظرف جداگانه ،بر روی شعله، آب نموده و قارچ ها را به آن اضافه می کنیم و با هم تف می دهیم و در خاتمه زیر شعله را کم نموده و ادویه را به آن اضافه می کنیم و سریع از روی شعله بر می داریم.
  • کره، قارچ، مرغ پخته شده و ریش شده و شیر را به ظرف حاوی جو اضافه می کنیم.
  • در خاتمه نیز خامه و جعفری را به سوپ اضافه می کنیم و بعد از مدتی کوتاه سوپ آماده میل کردن است.

بیشتر بخوانید:

سوپ قارچ با سس سفید

نکات

  • قارچ را می توان بنا به سلیقه، به صورت کاملا ریز و یا درشت خرد کرد. ولی اگر به صورت ریز باشد سوپ رمق بیشتری خواهد داشت.
  • هویچ را همچنین می توان به این سوپ اضافه کرد که در هنگام افزودن جو به آب مرغ، آن را اضافه می کنیم تا کاملا پخته شود.
  • جعفری هم به صورت خشک و هم به صورت تر اضافه می شود ولی جعفری خشک عطر بیشتری به سوپ شما می دهد.

سوپ قارچ بسیار مقوی و غذای کاملی است که در فصل سرما بسیار دلچسب است و همانطور که میدانید حضور قارچ در این نوع سوپ باعث شده است که از اهمیت غذایی بالایی برخوردار باشد که در زیر دلیل این اهمیت مختصرا توضیح داده می شود:

ارزش غذایی قارچ

قارچ دارای ویتامین های B1، B2،PP و D است و هیچ گونه مواد قندی در خود ندارند و فاقد چربی است .

ارزش غذایی قارچ

پروتئین قارچ نزدیک به پروتئین گوشت بوده و می تواند جایگزین مناسبی برای بدن باشد. بعلاوه قارچ حاوی 5 ـ 4 درصد مواد نشاسته ای و مقدار کافی ویتامین D است. این ویتامین باعث می شود کلسیم، جذب روده شده و بلافاصله در استخوان ها وارد شود. افرادی که در معرض پوکی استخوان قرار دارند بایستی به این ماده غذایی باارزش اهمیت بدهند. بیوتن و اسیدفولیک موجود در قارچ در سوخت و ساز بدن و مواد اصلی ژن ها تاثیر بسزایی دارد. تمام این ویژگی ها باعث شده اند تا این غذا برای افرادی که به مدت طولانی در بستر بیماری بوده و در اثر کمبود نور خورشید و نرسیدن ویتامین D به استخوان هایشان، دچار کمبود کلسیم شده اند بسیار مناسب و به خاطر وجود ماده غذایی باارزشی چون قارچ توصیه می شود .

البته به دلیل دیرهضم بودن قارچ، توصیه می شود زنان باردار و مادران شیرده از مصرف زیاد قارچ خودداری نمایند. افرادی که به کولیت روده یا نقرس مبتلا هستند هم نباید قارچ مصرف نمایند، اما به افراد دیابتی، افرادی که یبوست دارند و اشخاصی که چاق هستند توصیه می شود این ماده باارزش غذایی را در رژیم غذایی خود قرار دهند. ضمناً قارچ در برطرف خستگی و کم حوصلگی موثر و آرام بخش است.

مجله اینترنتی خبرنگاران

منبع: setare.com
انتشار: 14 تیر 1400 بروزرسانی: 14 تیر 1400 گردآورنده: gilasfa.ir شناسه مطلب: 868

به "طرز تهیه سوپ قارچ با سس سفید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ قارچ با سس سفید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید