طرز تهیه کشک بادمجان و میرزا قاسمی خوشمزه و رستورانی

به گزارش مجله گیلاسفا، غذاهایی که بادمجان یکی از مواد اولیه پایه ای آن را تشکیل می دهد، معمولاً هواداران زیادی دارند. از جمله خوراک های پرطرفدار تهیه شده با بادمجان می توانیم به میرزا قاسمی و کشک بادمجان اشاره کنیم. این دو غذای فوق العاده خوش طعم هم به عنوان یک وعده اصلی و هم به عنوان پیش غذا مورد استفاده قرار می گیرند. اگرچه دستورات پخت هر یک از این دو غذا می توانند بسیار متنوع باشند، اما در این راهنمای آشپزی از خبرنگاران قرار است طرز تهیه کشک بادمجان و میرزا قاسمی به سبک رستورانی را با شما به اشتراک بگذاریم.

طرز تهیه کشک بادمجان و میرزا قاسمی خوشمزه و رستورانی

طرز تهیه کشک بادمجان به روش رستورانی

آیا از علاقه مندان کشک بادمجان هستید؟ پس حتماً این غذای بی نظیر را با دستور العمل های مختلف امتحان نموده اید. کشک بادمجان ترکیبی از بادمجان، کشک، سیر داغ و نعنا داغ است. البته درست است که ترکیبات این غذا معمولاً یکسان است، اما همه دستپخت ها به یک مقدار خوشمزه نخواهند بود. به عبارتی برای آن که این غذا طعم لذیذی داشته باشد، فوت کوزه گری خاص خود را دارد. ترفندی که قرار است در قالب طرز تهیه کشک بادمجان در اینجا به آن اشاره کنیم. برای تهیه این غذا باید طبق روش زیر پیش بروید.

دستور پخت کشک بادمجان

  1. اولین قدم در طرز تهیه کشک بادمجان، گرفتن پوست و سپس تلخی بادمجان هاست. برای گرفتن تلخی این ماده غذایی می توانید از دو روش بهره ببرید. یا آن ها را برای مدتی در آب قرار دهید یا از نمک برای گرفتن تلخی بادمجان ها بهره ببرید. پیشنهاد ما روش دوم است.
  2. در ادامه باید بادمجان ها را به خوبی و با روغن مناسب سرخ کنید.
  3. هم زمان با سرخ کردن بادمجان ها، پیاز داغ را آماده کنید. برای این کار یکی از پیازها را به صورت خلالی ریز در آورید و در روغن با آتش ملایم سرخ کنید.
  4. پس از سرخ شدن پیازها کمی به آن ها زردچوبه بزنید و بلافاصله نعناع خشک را به آن اضافه کنید. نعناع را تنها حدود 10 ثانیه تفت دهید، زیرا تفت دادن بیش از مقدار باعث تلخ شدن نعناع می گردد.
  5. در ادامه درون ظرفی که بادمجان های خود را سرخ نموده اید، پیاز دیگر را ریز خرد نموده و سرخ کنید. در خاتمهی سرخ شدن پیازها، سیر را نیز ریز خرد کنید و آن ها را تفت دهید.
  6. در مرحله بعد بادمجان ها را به ترکیب سیر و پیاز اضافه کنید و با گوشتکوب، چنگال یا پشت قاشق مواد را به خوبی له کنید. له کردن را تا ترکیب سیر و پیاز و بادمجان ادامه دهید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
  7. در این مرحله نمک، فلفل، زردچوبه و کشک را به مخلوط اضافه کنید. اجازه دهید کشک حدوداً 5 دقیقه با ترکیب تفت بخورد. سپس حدود 1 تا 2 لیوان آب به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید حدوداً 15 دقیقه مخلوط با شعله ملایم بپزد.
  8. آب کشک بادمجان باید بخار گردد. در این مرحله غذای شما آماده است. در خاتمه کشک بادمجان را با پیاز داغ و گردو تزیین نموده و در ظرف مناسبی سرو کنید.

طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی را حتماً یک بار امتحان نموده اید. این غذای فوق العاده شمالی با آن طعم بی نظیر بادمجان کبابی اش یکی از خاطره انگیزترین خوراک هایی است که می توانید برای اولین بار تست کنید. البته بسیاری از افراد میرزا قاسمی را با بادمجان پخته یا سرخ نموده ترجیح می دهند، اما دستور اصلی آن شامل بادمجان کبابی، گوجه، تخم مرغ و سیر است. برای تهیه این غذای لذیذ به سبک رستوران های شمالی آماده اید؟ پس ادامه مطلب را دنبال کنید.

دستور پخت میرزا قاسمی شمالی

  1. اولین کاری که باید در طرز تهیه میرزا قاسمی انجام دهید، کباب کردن بادمجان هاست. این کار را می توانید درون فر و روی گاز انجام دهید. اما برترین روش این است که بادمجان ها را روی منقل کباب کنید.
  2. کباب کردن را تا سوختن پوست بادمجان و البته نرم شدن محتوای درون آن انجام دهید.
  3. در این مرحله باید پوست بادمجان ها را جدا نموده و مغز آن را به یاری یک گوشت کوب له کنید. دقت کنید که پوست های سوخته بادمجان ها با مواد اصلی ترکیب نشوند.
  4. پوست گوجه فرنگی ها را هم جدا کنید. برای راحتی می توانید حدوداً چند دقیقه گوجه ها را درون آب جوش قرار دهید تا پوستشان به راحتی جدا شوند. سپس آن ها را خرد کنید.
  5. در این مرحله سیر را خرد کنید و آن را درون روغن تفت دهید. پس از آن گوجه ها را به سیر اضافه کنید.
  6. کمی که سیر و گوجه را سرخ کردید، نوبت اضافه کردن بادمجان های له شده است. سپس چاشنی ها را به مواد درون تابه اضافه کنید.
  7. اجازه دهید مواد کمی سرخ شوند و آب غذا کاملاً بخار گردد. سپس تخم مرغ ها را به میرزا قاسمی اضافه کنید.
  8. در خاتمه اجازه دهید تا تخم مرغ ها هم به خوبی پخته شوند. سپس غذا را در ظرف مناسب سرو کنید.

جمع بندی

در این نوشتار به معرفی طرز تهیه کشک بادمجان و میرزا قاسمی به شکل کاملاً رستورانی پرداختیم. ضمن اینکه در خلال توضیحات پخت هر دو غذا به فوت و فن کار و در خاتمه نیز به نکات مهم و کاربردی طبخ هر یک اشاره کردیم. برای تهیه هر کدام از مواد اولیه کشک بادمجان یا میرزا قاسمی مانند کشک یا سبزیجات لازم می توانید به وسیله فروشگاه خبرنگاران اقدام کنید.

شما حتی در صورتی که وقت زیادی برای آماده سازی مواد لازم نداشته باشید، می توانید از بادمجان سرخ شده آماده موجود در خبرنگاران بهره ببرید. تهیه مواد اولیه در خبرنگاران ارزان و با تحویل فوری خواهد بود، ضمن اینکه می توانید انتخاب خود را بر اساس طیف گسترده ای از برندهای موجود در بازار انجام دهید. بنابراین با آسودگی تمام اقلام مورد احتیاج خود را سفارش دهید.

منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 22 بهمن 1403 بروزرسانی: 22 بهمن 1403 گردآورنده: gilasfa.ir شناسه مطلب: 1582

به "طرز تهیه کشک بادمجان و میرزا قاسمی خوشمزه و رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کشک بادمجان و میرزا قاسمی خوشمزه و رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید